Pawan Interview tv9 ( transcript) ... Chalanachithram.com | Topics | Search
Hide Clipart | Log Out | Register | Edit Profile

Last 30 mins | 1 | 2 | 4 hours     Last 1 | 7 Days

Chalanachithram.com DB » Immigration, Visa, and Passport Info » Pawan Interview tv9 ( transcript) « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Methhanithodugu
Legend
Username: Methhanithodugu

Post Number: 31576
Registered: 12-2008
Posted From: 117.195.212.183

Rating: N/A
Votes: 0 (Vote!)

Posted on Thursday, April 03, 2014 - 02:32 am:   Insert Quote Edit PostDelete PostPrint Post   Move Post (Moderator/Admin Only)Ban Poster IP (Moderator/Admin only)

.
Dont waste food -9948 203 208
Jai balayya |maa ollu amayakulu |Swamy Viveka
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Chillarodu
Side Hero
Username: Chillarodu

Post Number: 5341
Registered: 03-2008
Posted From: 128.103.224.124

Rating: N/A
Votes: 0 (Vote!)

Posted on Wednesday, April 02, 2014 - 08:53 am:   Insert Quote Edit PostDelete PostPrint Post   Move Post (Moderator/Admin Only)Ban Poster IP (Moderator/Admin only)

I have seen it. It was very pale.
Kurrodilo avesham vundhi, edho cheyyalanna thapana vundhi kaani.. just below average thelivi thetalu vunnai.
He can't go anywhere. At best some one could use him anthe.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Methhanithodugu
Legend
Username: Methhanithodugu

Post Number: 31551
Registered: 12-2008
Posted From: 117.213.227.184

Rating: N/A
Votes: 0 (Vote!)

Posted on Wednesday, April 02, 2014 - 08:34 am:   Insert Quote Edit PostDelete PostPrint Post   Move Post (Moderator/Admin Only)Ban Poster IP (Moderator/Admin only)

22) next you getting Cr as Pay in Movies ..You are tax payer

ans) he says Yeah Ia m highest tax payer ...

23) you gonna face lot of troubles ,,,, to what extent you will go

ans) until my last breath ( forgot previous pt he said he is ready to face
even death to confront Jagan like elements)
EOF ....
24) coming to you ISM book ... its more like Business School Student motivational
book like .. but still you think can you take your concept/ideology to grass root
level ... you did write a book but how far its is practical ..
ans) Yes ... as i have mentioned in book .. there is highest level of goal and noble
ambition is not gonna be easy ....I dont think i will make miracles ...
but I will not stop my attempt of journey towards it
http://www.youtube.com/watch?v=CBB8doLHYsY&t=1265
25) You brother said there is no HUMANISM in that
Book( half way he is smirking) ....

Ans) he starts with a troubled grimace but yet makes a smirkly face....
Even people blamed ramayana...I wrote some thing ..people will see with their own
experiences .. people are entitled to their own ....

26) Whatever Pawan Kalyan does is with agitated state of mind yet with strong passion
or but allegations are you have 1/2 done ... even from CMPF up to now ...you
seem to be person of furiousness ,,,

Ans) At least I have a thought of something good ,.. i dont try to loot people
(referring Jagan/KCR IMO dochukovalane tapana undi tappa prajalaki emaina
seyyalani ledu) there is an EDIT or Cut to the interview ....


27) You are lone .. (in your family) what about fans ... mega fans .. Your Fans
where should every one go ?
Ans) I never started based on some one will come ...( Nannu everu egathali
seyyaledu (ref family) nannu nammina vallu naatho vaste vastaru ...nenu
eduru chudanu)

28) Elections is few days away ...u got any agenda strategy and plan
Ans) My Strategy is in book ..
29) No Are you gonna meet people ( campaign)
Ans) last time we did for PRP ... well I may not i will still be
communicating
30) You have started meeting Modi and BJP AND TDP think you as star campaigner ..
will boost their numbers. ...
Ans) I did not have any calculation like that ..I did communicate ....
31) TDP in State and BJP in Center ... impact
ans) I believe in MOdi as Most power full leader .... about CBN i prefer Some one who has experience
32)How will you impact voters ...
Ans) Direct donno... MODI i will tell openly ... why i deny congress i will tell
about division ... 60 yrs issue you did un honorable way ...way you divided
33) interrupts Your BJP venkayya naidu is also culprit .. BJP(kakinada) promised
2 states
Ans) they said but no body asked it ( he is telling telangana people were not
so vociferousness ) yet they made it as their ideology .. they did not hide
and seek ( like Congress did today) even CPM stood for United AP .. we all respect
whatever but a FIRM stand ...Congress did lot of flip flops on telangana with
umpteen number of committees ..confusion ... one region(leaders) started hate campaign
with another region (KCR) what is guarantee in future there wont be civil wars every
where ( legit point wrt Biharis and Shivsena)
34) Congress Hatavo Desh Bachavo ...wat if congress still wins ... are you
not afraid ..? (last minute)
Ans) I will Stick to what iam saying Repodduna Vallu win ayyarani
vallaku Gulam Giri Cheyanu....

PS : Pardon my typos ... I am just trying to spread ... ISM .... help the cause ... my effort not even pit $hit in ocean
Dont waste food -9948 203 208
Jai balayya |maa ollu amayakulu |Swamy Viveka
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Methhanithodugu
Legend
Username: Methhanithodugu

Post Number: 31550
Registered: 12-2008
Posted From: 117.195.200.189

Rating: N/A
Votes: 0 (Vote!)

Posted on Wednesday, April 02, 2014 - 07:41 am:   Insert Quote Edit PostDelete PostPrint Post   Move Post (Moderator/Admin Only)Ban Poster IP (Moderator/Admin only)

14)the way Jagan behaved .. you think he tried too much to become CM and you seem
so much vehement about it ...
Ans)Personally i dont have any problem ... see the way they think and act .. they have
to take responsibility of those actions ...seee the effect of last generations of Leaders on
AP state (neglecting telangana) we are repenting now ... facing a humiliation of Division ...
Its not about a single person or 2 or 3 or Politicians .. its a cumulative effect
we will face whatever ill doings of Politicians (jagan) for our next generations ...
People have to be empowered and self reliant .. dont make them reliant on schemes or subsidies ...

15) After 5 yr you think there will be change in thinking of people or system...
Ans) See change is on going process ... some one has to carry the torch ..If some
one comes rest will also come forward ... if any one comes fine .. if no body comes
with me Fine ... too ..

16) ok Jena Sena its looks like one man army(anti climax) ... when it will be a brigade

Ans) well .... i am selecting self less .. there are some people .... i saw and will take some
time ..

17)in Elections u r gonna support Modi BJP nd tdp ...
Ans) I am undecided ...
18) PRP experience ...(giggles) any lessons learn t ...
Ans) Very good experience (stepping stone) ..anything is positive for me...even a failure ...
will teach you lessons
19) Like
Ans) TO have a Highest goal you need face beatings ,,,, you need patience and will..
need to face toughest situation and show tenacity ...
20) You Started challenging ...naming Big big Stalwarts of Congress and YS Jagan
Are you not getting Any threats
Ans) People have tea and chat and People die on streets .. you may get killed by a car accident ... life is uncertainty .. don't know ... Let me Tell me my feelings
ideas and i am prepared .. ( she asked again) yes ... I wont sit idle if they
try to attack me .. I am have my ways ...( he looks a little Confident)

21) Interrupts .... She asks you took names of people in the process of attacking of
political ideologies/events ..DID YOU START ATTACKING JUST BECAUSE or you have a
started a Jenasena Party...
Ans) I donno ... i am always seeing problems around me ... any where put me in a
recluse forest i will see problems .. i see problems in my farm house too ..may if
am not an actor would have been a n Social ..Activist ...



Dont waste food -9948 203 208
Jai balayya |maa ollu amayakulu |Swamy Viveka
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Triggerblaster
Side Hero
Username: Triggerblaster

Post Number: 3328
Registered: 03-2008
Posted From: 173.61.52.52

Rating: N/A
Votes: 0 (Vote!)

Posted on Wednesday, April 02, 2014 - 07:31 am:   Insert Quote Edit PostDelete PostPrint Post   Move Post (Moderator/Admin Only)Ban Poster IP (Moderator/Admin only)

Leader!!!!!!
"Chedda vallani support chese vallu chedda valla kante mundu M gudustaaru", Idi sapam kaadu brahma vakku
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Methhanithodugu
Legend
Username: Methhanithodugu

Post Number: 31549
Registered: 12-2008
Posted From: 117.195.200.189

Rating: N/A
Votes: 0 (Vote!)

Posted on Wednesday, April 02, 2014 - 07:17 am:   Insert Quote Edit PostDelete PostPrint Post   Move Post (Moderator/Admin Only)Ban Poster IP (Moderator/Admin only)

1. prashnitaniki poti cheyali kada Jena Sena (JS) ?

Ans) I was social change ...not only political power


2. But again to question you need to be in Assembly or parlaiment kad ..

Ans) No some times even a moment(jena sena) can solve the purpose

3. Do u doubt ur self if you cannot win some seats this time
( as the reason for not contesting )

no not at all ,,, see i came taking risks now .i identified some candidates for
JS ..(diverting) last 10 yr .. i faced lot of trouble situations ..is post
division of telangana state i did not want come and split those anti congress votes
i see AAP everytime .. learnt that top priority is to give stability for
people and governance frequent elections is harmfull ...
4.what next
ans) I will come into political process for sure jext last 15 days
i decided ...
5.Whom will you vote bank go ...BJP
Ans) I did not start looking like that .... let me take 1st move ..
later
6. You said ... "THE WAY OF DIVISION" was "UNACCEPTABLE" wasnt your brother involved

Ans) Smirks ... (typical and matured way) he was not influential .. they did division
Forcably ...

7. WIll to confront Your Brother
Ans) its not about personal fighting ...its about future generations Yes I will confront
in that Process ....
8. Godhra Effect ....
Ans) Its a Ripple effect ... see the root cause ... why communal clashes in Congress
Government does not get a Physical identification(like in Hyderbad old city riots)
and only in this incident a PERSON is blamed ....in riots both side lose innocent people
lives ...
9.Ok but Even Congress did lot good thing ...YSR did 108 ...
Ans) Some times its about what we have done BAD even Good might exist too... what
if Country divides ... with this seperations ism ...
10) You think YSR is responsible for Telangana seperation
Ans) Yes ..(here is taking both congress and ysr) ...its first development
. Its a Series of repeated
negligence on part of Rulers (cong) on telangana ...which resulted in this
.. i met so many people ...they should have done in peacefull and mutuall amicabel way
11) Well Telangana movement was stil hot ...
Ans) Does that mean you beat MP and get bill passed ...
12) Whats so troubling about YSR regime...
Ans) fruts of development did nto reach evry one ...
the most paining thing form was
Super Rich and Super Super RIch classes were born first time
in india due to YSR and they dominated and abused the system
so much that they shoed Rubab on me to make movies too ..
well for a GUY like they can do it ...is a very dangerous signal ...
13) .. Next
Ans) My father like middle clss people gather small amounts here and ther to make some
to buy a house (its thier Life timeambition) and YSR disrupted thier dreams
(May be his logic is BOOM of rates in hyderbad and YSR dicatorsip democracy caused this)

GLOBALISATION IS ONE PHENOMENON AND CONSUMERISM IS ANOTHER PHENOMENON ...BUT
BEING IN GOVERNANCE ONE HAS TO DECENTRALISE THOSE FACTORS ..ELSE EVERYTHING
GOES OUT OF BALANCE ....
(he means all investment in hyderbad ) i met across many in grass roots like
even pHds they felt agony and were depressed due to this system what ysr did...
that nothing is enough for some body and that un limted greedy ness of this
super super rich has made youth and educated be doomed in doldrums .. there isno
HOPE ... they lost faith



Part 1 upto 13:30 min
Dont waste food -9948 203 208
Jai balayya |maa ollu amayakulu |Swamy Viveka

Add Your Message Here
Post:
Bold text Italics Underline Create a hyperlink Insert a clipart image HASH(0x83691f4){Movie Clipart}
Show / hide regular icons selection options

Click on following links to open cliparts by Alphabetical Order

 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M  

 N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  

Show / Hide Filmy icons selection options

Click on following links to open cliparts by Alphabetical Order

 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M  

 N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  

Username: Posting Information:
This is a private posting area. Only registered users and moderators may post messages here.
Password:
Options: Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action: